neljapäev, 21. juuli 2016

Jalgpall

Muidugi on positiivne, et TTV üldse Nõmme Kalju eurosarja kodumängu üle kandis. Mis sest, et vaid teist poolaega. Aga kui selgus, et lisaajale+penaltitele läinud mängule eelistatakse ka mingeid kordussaateid (no olgu, 15 minutit oli ka uudistesaade), no siis ei saanud ma küll enam midagi aru. Mis pagana päralt siis üldse vaevuda ülekandeõigusi omandama, kui nii suvaliselt sellega ringi käid? Kas eeldati, et keegi niikuinii ei vaata ülekannet? Ilmselgelt lonkab asi TTV-s kahte jalga nagu suur osa pealinna linnavalitsusest üleüldse.

Aga positiivselt lõpetades. Siis Raku tegi selle teoks! Täitis unistuse. Selle, mis eri põhjustel nt Lemsalul ja Piirojal tegemata jäi. Kuigi ka nemad kindlasti väärinuks seda. Ei taha siin üldse tulevikku ennustama hakata või lootuseid üles kruvida- eks näis, mis tulevik toob ja palju talle mänguaega jagub-, igal juhul on kõva sõna üldse sellise klubi leping teenida.
Ja Klavani karjäär on supereeskuju kõigile Maarjamaa (spordi-)noortele. Kui sa ikka kõvasti vaeva näed, selle heaks ka ohvreid tood ja kindlat (kohati ehk isegi ranget) režiimi järgid, siis võid jõuda kuhu iganes.

Kommentaare ei ole: