kolmapäev, 24. detsember 2014

2015

Maagilised taro kaardid ütlevad aasta 2015 kohta nii:

Kaalud (24. september - 23. oktoober)

Armastuses ootab sind ees põnevust ja vaheldusrikkust pakkuv aasta. Kui sul on kallim olemas, siis leiate koos ühiseid uusi ettevõtmisi, mis teid veelgi rohkem liidavad ja toovad suhtesse särtsu. Kui oled vallaline, siis on sel aastal oodata armumisterohket aega. Kohtud rohkem kui ühe inimesega, kes tekitab sinus huvi ning paneb liblikad kõhus lendlema. Parimateks kuudeks, kus saad nautida armastust ja lähedust on jaanuar, august ja detsember. Ainus aeg, millal võid tunda veidi melanhooliat ja nukrust on oktoober, kuid ka siis saad sellest üsna kiiresti üle.

Tööelu pakub kohe aasta algul sulle väga positiivse impulsi. Lisaks sellele, et tunned end ise justkui kala vees, saada ka rõõmu tunda suureneva majandusliku kasu üle. Aprillis puutud kokku teemadega, mis avavad sinu jaoks täiesti uued uksed ja pakuvad palju mõtteainet. Sellest tulenevalt muudad ka oma plaane ning teed enda edasise arengu seisukohalt olulise otsuse. See aitab sul jõuda lähemale oma eesmärkidele. Oktoober toob samuti kaasa palju uuendusi, pead võimalikult avatud olema ja valmis muutustega kaasa minema, ainult nii saad saavutada parimaid tulemusi. Parim aeg ongi kohe aasta alguses ning tähelepanelikum võiksid olla mais ja novembris.

Tervis sulle sel aastal erilist muret ei peaks valmistama ning seda eelkõige sellepärast, et oled hakanud endasse ja enda eest hoolitsemisse senisest suurema hoole ja armastusega suhtuma. Kuulad oma keha, lubad endale mõõdukuse piires naudinguid ning annad ka piisavalt füüsilist koormust. Kõik see tagab harmoonia ja tasakaalu, mida ongi vaja selleks, et saaksid tunda end hästi, tervena ja rõõmsana. Pisut rohkem puhkust võiksid endale lubada detsembris.


Nüüd oleks ainult vaja, et ma selliseid asju- a la ennustamine- usuksin :)

2 kommentaari:

LiisP I Cvr_2_Cvr ütles ...

Kuule, p2ris paljut6otav ju! :)
On, mida oodata 2015 aasta sees! :)

Hergo Tasuja ütles ...

Seda küll :)