laupäev, 8. september 2012

Jalgpall

Eile löödi pall mängu FIFA 2014 Euroopa valikturniiril.
Eks meie ootused olid üles köetud seoses möödunud valikturniiriga, mis üsna edukalt kulges. Ja kuidas see veel tipnes- põnevust kui palju.
Nüüd tuli siis mõru pill alla neelata, kui alustasime seeriat kodumängu kaotusega. Esimene poolaeg oli selline kompav ja tagasihoidlik, mis andis lootust, et ehk võidamegi 1:0, nagu ennustasin. Selleks olnuks ju vaid ühte õnnestumist vaja! Ent ei- vastane võttis oma.
On selge, et Hollandi vastu me ka ei saa. Ja Ungari-Türgi vist on ka veidi tugevad... Ent lootus kustub viimasena. Ja Eesti mängupilt ei ole ju üdini trööstitu. Seega loodame parimat.
Ise tõttan aga ka kohe-kohe pallimurule. Rahvaliiga 1/16 finaal Rakvere Wiswaldi vastu. Millegipärast on mul tunne, et hästi see ei lõpe :) Aga ega see polegi oluline. Me ju ei seadnudki endale kõrgeid eesmärke.
Homme aga Kärdla satsiga mäng Keila vastu. Must win kohtumine. Eriti kuna eelmine nädal õnnestus 2:0 eduseis 2:3 kaotuseks pöörata... Sain ka oma osa anda, kui lolli- samas eks vastane kukkus ikka ülikergesti- penalti teenisin. Tuleb vigade parandus teha nüüd.

Kommentaare ei ole: