laupäev, 18. august 2012

Hõbe

Rõõm oli neljapäeval tõdeda, et Kärdla keskväljak kihas rahvast. Tähendab, et Nabi võeti väärikalt hiidlaste poolt vastu. Kuhjaga jagus kiitjaid ja kingituste tegijaid. Eks "sellisel hetkel tahab igaüks olla Heiki vend või poeg või isa," ütles Kärdla meer. Ja nii ongi.
Ma ei oska öelda, kui palju oli "seljale patsutajaid" mõned aastad tagasi, kui meie esimaadlejal teps mitte kõige paremad päevad ei olnud. Nii palju neid siiski pidi jaguma, et Heiki hoogsalt edasi treenis ja nüüd siis lõpuks ka väärilise tasu sai.
Arvan, et nüüd ongi Heiki jaoks kõige raskemad treeningud käsil. Erinevad vastuvõtud ja tänuüritused. Istu, võta lilli vastu, naerata, löö patsu, anna autogrammi, vasta (ühe korduvatele ja korduvatele) küsimustele jne. Aga kindlasti saab ta sellega hakkama.
Tema koduvalla koha pealt ei saa muidugi mainimata jätta teema kajastamist. Info, et Heiki austamine Kärdlas toimub, jõudis valla kodulehele juba(!) neljapäeva hommikul. Samas hõbemedali võitmist ei peetud üldse oluliseks, et seda veebilehel ära mainida... Ehk oli IT-mees puhkusel?
Leian, et valla kodulehekülg peab pakkuma operatiivset infot vallas toimuma kohta ning viisakas oleks kajastada ka valda/vallaelanikke puudutavaid uudiseid. Ei ole ju liiga palju tahetud.
Kui juba koduvalla teemal peatusin, siis kas meil on volikogus vangerdus tehtud? Ei ole sellest küll midagi kuulnud. Aga juba mitmendat korda kuulen, et A.Leigri nime ette öeldakse valla volikogu esimees. Või on Hiiumaa ürituste korraldajad ise aru saanud, kes tegelikult volikogus esimees on ja paberitööd teeb ning kes esimeest mängib?
Ent lõpetan positiivselt. Timo Lige suutis järjekordselt ühe laulu hiidlaste jaoks suurepäraselt ümber seada.   Sedapuhku siis loo "We are the champions". Ja lisaks uuele versioonile pani ta hiidlased ka kaasa laulma.
Kuulake-vaadake ise SIIT

Kommentaare ei ole: