reede, 15. juuni 2012

Aktused

Eile tööl ei käinud, nö vaba päev.
Valisin aktiivse puhkuse, kraamisin kodus. Korralik suurpuhastus nii tubades kui autos. Mõnus viis puhkamiseks. Õhtul vutitrenn ja kaks mängu telekast otsa. Mõnus päev.
Täna oli see-eest üpris nõme päev. Peaks justkui vastupidi, sest homme lõpetab minu klass põhikooli. Kahjuks aga ei saa kõik lõputunnistust... Ja väikese klassi puhul on see eriti valus.
Samas ettevalmistused homseks tuli ära teha. Nii palju asju, mida ette ei osanud näha... Õnneks on suurem osa kollektiivist toetav ja saime kõigega kenasti hakkama. Eriliselt tänulik olen Ulvile.

Õhtul käisin Palade kooli lõpuaktusel. Üsna omapärane üritus. Direktor tegi lõpetajatele ikka paraja nuputäie. Usun, et asja eest ja sisse oli ka huumorit pikitud, aga kas see jutt oli lõpuaktusele sobiv? Ei tea...  Samas eks nad teavad oma kooli puhul ise paremini, mis sobib ja mis mitte. Siis selline (vabandust, asjaosalised) mittemidagiütlev vaheosa- ei liha, ei kala ehk ei olnud lõbus, aga ka mitte akadeemiline. Ehk oli viga taas selles, et olin kõrvalseisja. Võib-olla alateadvuslikult võrdlesin seda ka oma lõpuaktusega samas koolis. Päeva nael oli Thilo vahva video lõpetajatest ja üldse koolist. Usun, et päris paljudele oli üllatuseks, et koolimaja ümber nii palju valvekaameraid on :)

Loodan südamest, et homme on positiivse tooniga päev.

Kommentaare ei ole: