teisipäev, 3. jaanuar 2012

2012

Rahvusvahelise kalendri järgi algas uus aasta. Numbriga 2012. Iseenesest suurt muutust ei toimunud. Vaid uus kalender tuli seinale panna.
Tõsi, mõned asjad siiski muutusid. Esiteks tegi ilmataata vana-aasta kingituse ja kattis maa lumevaibaga. Õrna lumekihiga, ent siiski ilusa valge lumega. Teiseks sai naabrimees isaks. Just aasta viimasel päeval. Ehk siis õhtul käisin vanemate pool. Peale kosutavat sauna istusin peamiselt laua taga, sõin ja vaatasin telekat. Ei saa öelda, et väga asjalik programm olnuks. Tujurikkuja oli tasemel. Eriti hästi tabasid nad naelapea pihta esimese sketšiga.
Keskööl oli siis hetk, miks ma seda tähtpäeva üldse armastan. Ei, mitte rakettide pärast. Vaid see moment, kui kõik on rõõmsad ja üksteisele soovitakse ainult head. Õhk on positiivset energiat täis.
Seejärel suundusime siis varbaliikudele. Vist kella 07 ajal olin ainsana ärkvel. Tegin endale uhke aseme ja vajusin ka tuttu ära. Ehk keskpäevani sain magada ja siis hilisõhtuni lahkasime maailma ees seisvaid sündmusi aastal 2012 :)
Eilne päev kulus taastumisele. Täna mängisime taas kossu spordihallis. Oli kohe tunda, et kutid on aastavahetusel tublisti trenni teinud :) Lisaks sellele, et visked ei tabanud, pudenes pall tihti ka lihtsalt käest või otsustas ta üldse mitte sinna lennata, kuhu ma plaanisin. Aga praegu tunnen, et õige otsus oli sporti teha.

Nüüd täna tuligi end taas asjalikule lainele sättida. Nädalavahetusel Nelijärvele ja siis ongi vaheaeg läbi, esmaspäeval taas kooli.

Kommentaare ei ole: