pühapäev, 20. november 2011

Puhkus

Ametlikult olen puhkusel.

Tahaks, et see olekski puhkus. Puhkus selle sõna otseses tähenduses. Aga tundub, et mitte. Ja kui täpne olla, siis ongi selle puhkuse nimi õppepuhkus. See peaks siis tähendama, et puhkan õppides? Ju vist.

Nüüd lendan korraks Saksamaale. Rügenile. Läänemere saarte ühenduse B7 konverentsile, et panna alus noorteparlamendile. Ja nii kui tagasi jõuan, saan kodust läbi hüpata, et siis taas Hiiumaalt lahkuda- eksamid ootavad.

Ehk siis terve nädal ringisebimist. Seni olen novembris korralikult trenni teha saanud- 4 korda nädalas. Nüüd tuleb siis paus sisse. Aga kui aus olla, siis tegin vahepeal vist endale liiga. Mitte liigse koormusega, aga sain vist külma. Neljapäeva hommikul käis mingi naks seljast läbi ja kui poleks alaselga Fastum geeliga määrinud, siis oleks tööle minek ja eriti seal olek üsna täbar olnud. Eile hommikul tundsin aga, et haigusepoiss tahab ligi pugeda. Otsustasin temaga võidelda. Oma meetodil. Ehk siis läksin ikkagi juba hommikul 09st rattaringile. Pärast sõin tublisti sibulat. Kui poleks päeval tegemist olnud, oleks ravimi nr 2 juurde ka läinud. Aga õhtupoolikul võtsin siis korraliku klaasitäie haljast ja voodisse. Üks korralik uni ja higistamine teevad imet. Tundub, et peletasin pisikud ära.

Kommentaare ei ole: