neljapäev, 15. juuli 2010

Hull mees

Kes ütles, et leheneegri elu kerge on? Ei ole mitte.

Täna hommikul ärkasin nii kümme enne kuute. Mõtlesin raadio tööle panna ja edasi lesida, kui meenus kokkulepe... Nimelt jookseb üks mees juba 26(!) aastat mitu korda nädalas hommikuti nii 17-20 kilomeetrit. Mõtlesin, et uurin, kes ta on ja miks jookseb. Lehelugu kokku leppides jõudis jutt nii kaugele, et pidin ühel hommikul temaga liituma. Mis sest, et pole päris kaua enam jooksmas käinud...
Vedasin siis end voodist välja, kiire hügieen ja vorpisin kerge hommikueine. Peale kella kuueseid uudiseid panin ergutava "Buratino" (ans Kala) loo peale ja võimlema :) Vitamiinijook ka kõrval, et joostes janusse ei sureks.
0630 alustasin oma teekonda. Kuna too tüüp startis Kärdlast ja mina Paladelt, siis algul suundusin linna poole. Napilt enne Antoni mäge pöörasin ümber ja edasi lippasime koos. Tagasiteel sama lugu- Kärdla välja ei jooksnud. Ja enne 0800t olin kodus. Pesema ja sööma. Kange tahtmine oli küll täna ratta asemel bussiga tööle tulla, aga leidsin, et ehk on isegi kasulik nö lõdvestuseks 8 km jalgrattaga sõita.

Kommentaare ei ole: