esmaspäev, 16. detsember 2019

Pühapäev

Kuigi on imelik tunne, kui terve päeva nö maha magad ehk puhkad, siis teistpidi on jällegi mõnus ja värskendav. Eriti kuna aasta lõpu eel olev periood on kibekiire ja sündmusterohke.
Reedel andsin tööpäeva järel panuse Toidupanga kogumiskampaanias. Piet Boerefijn rääkis, et keskmiselt kogutakse sellise aktsiooni käigus tuhat kilo ühe poe kohta. Hiidlased ületasid keskmist kindlasti. Kuigi ega see polnud eesmärk. Aga näitas veelkord, et oleme siin saarel heasoovlikud ning kogukonnatunne on tugev. Mitmel puhul andis oma panuse inimene, kes ise poes käies üsna täpselt arvestust pidama peab, mida osta saab. Ent soov teisi toetada on suur. Väga loodan, et õnnestub käivitada püsiv Toidupanga süsteem ka Hiiumaal. Ehk et kaubanduses üle jääv toit ja toiduained jõuaks iganädalaselt abivajajateni.
Sealt jõudsin täpselt Kärdla mälumängu. Kuigi tundus, et läks üsna rappa see mäng - ehk mitmed küsimused jäid lauda -, siis tulemuseks neljas koht ehk mitte väga paha.
Laupäeva mahtus Emmaste osavalla eakate jõulupidu, seekord veidi teises võtmes. Elava muusika asemel oli etenduse vormis pidu, kus kohalolijad ka esinemisse kaasati.
Üle hoovi spordihalli liikudes jõudsin sisekergejõustiku hooaja avavõistlusele. Ei ole sellise minekut, kui sooviks. Aga samas päris kängu ei ole ka kontoritöötajana jäänud. Ehk sprintida kannatab küll. Kaugushüpe tuleb meelde, kui mõned korrad hüpata. Kuulitõuge vajaks treeninguid käelihastele.  Kõrgushüpe on piisavalt tehniline, et see kiiresti unustada. Aga tore oli pühapäeval tunda mõne lihase olemasolu, mis vahepeal juba ununema kippusid :)

Kommentaare ei ole: