teisipäev, 15. oktoober 2019

Keegel

Pühapäeval õnnestus esmakordselt proovida keeglit. Üsna ruttu sai selgeks, et see on hoopis vahvam mäng kui bowling. Ühtepidi lihtsam, et seda võiks edukalt ka nooremad mängida. Teistpidi võimalusega asjale sportlikult läheneda. Lisaks tekkis variant tuua saarele kaks rada. Ainus väljakutse on sobiva ruumi leidmine :)

Lisaks vaatasime üle Kalevi pataljoni. Ajateenijate elu on täna ikka üsna mugav ja tore. Pühapäeva hommikuti on mitmetunnine vahemik, mille jooksul võimalus söömas käia (muudel aegadel siiski tavapärane süsteem, et rühm käib üheskoos kindlal ajal). Õhtul vaba võimalus näiteks sauna kasutada. Rääkimata sellest, et mobiili kasutamist väga ei piirata.

Õhtul viimane kodumäng selles valiktsüklis. Eesti vs Saksamaa. Kuigi võis ehk muud karta, oli mäng põnev ja tasavägine. Lõpptulemus selgelt sakslaste kasuks, ent mängupilt ei olnud paha. Ja mida mina vaatan/hindan, on pingutus, tahe midagi korda saata. Seekord eestlased selgelt tahtsid korraliku tulemuse teha, korraliku mängu mängida.

Kommentaare ei ole: