pühapäev, 19. august 2018

Saarte mängud

Täna üle pika aja kokkupuude kergejõustikuga. VII Saarte mängud.
Avamine oli kell 12. Kõned, tervitused, tänukirjad. Vaatasin kella, sest polnud kindel, et enne keskpäeva piisavalt palju liigutada-soojendada jõudsin.
Start ajakava järgi 12.20 ja reaalsuses ehk mõni minut hiljem. Osalejaid seitse, mistõttu eeljooksude asemel asusime kohe finaaljooksu juurde.
Tulemus 11,9 ehk olen päris rahul. Arvestades neid lõputuid kiirustreeninguid, veel enam :)   Marcus tegi muidugi eriti vahva jooksu ja läbis distantsi 10,8-ga. Tõsi, käsiaeg. Aga olen kindel, et uuel hooajal jõuab noormees ka elektroonilise ajavõtuga uude sekundisse ehk alla 11 sekundi jooksjate sekka. Ise lõpetasin kolmandana ehk medal oli lisapreemiaks.
Jooksurajalt liikusin otse kuuli tõukama. Raudmuna eriti lennata ei tahtnud. Ent mida katse edasi, seda enam õige tõuketehnikani jõudsin. Nii et viienda katsega alistus ka kümne meetri joon ja kuuendat enam tõugata ei saanudki, kuna algas sprindi autasustamine. Hiidlastest olin kolmas :) Kuigi, ega see ei ole koht rõõmustamiseks. Saare tase lihtsalt ongi selline.
Enne mälumängu jõudsin veel mõne odaviske katse sooritada. Ühtejutti, sest tegelikult pidanuks mõlemad alad üheaegselt algama. Esimene oli päris hea vise. Paraku sektorist välja. Teisel libisesin vihmamärjal tartaanil. Kolmas läks kindla peale. Sealjuures oli huvitav, et kohtunikud ei fikseerinud täpset maandumiskohta ja sain korduskatse. See kandus sinna 30 meetri alguspoolde. Ehk et siin tahtnuks küll rohkem kirja saada. Aga mis seal ikka. Järgmine kord paremini.

Kella 15st algas päeva viimane ala ehk mälumäng. Viie kuni viieliikmelise tiimi seas õnnestus suurepärane start teha ja kümnest kümme punkti teenida. Edasi läks nii ja naa. Oli mõõnasid ja tõuse. Lõpptulemusena 38 punkti 60st ja teine koht. Natukene nadi, kuna mitu vastust jäi lauda. Aga teistpidi - eks see ongi mängu osa ja kindlasti juhtus nii teistelgi. Lisaks saime külalislahked olla saarlaste vastu :)

Kommentaare ei ole: