pühapäev, 21. jaanuar 2018

Talv

Elus esimest korda panin uisud alla. Omal ajal mängisime Tubalal ka jäähokit talviti, ent siis liikusime/libisesime/liuglesime jääl tavaliste saabaste abil. Täna-eile siis uiskudel. Ilm oli üsna sobilik - vaid mõni külmakraad, tuulevaikne ja täna päikesepaisteline. Mingil põhjusel õnnestus mõlemad päevad liuväljalt kukkumata väljuda. Samas oli mul ka väärt tugi olemas.
Korduvalt möödusime ka linna kõrgemaist mäest (künkast pigem), mille nõlvad rohkem musta kui valget värvi olid. Aga külmunud mullal saab ka kenasti liugu lasta, nagu kümned lapsed igapäevaselt tõestasid. Teisalt - pigem kelgutagu sellistes tingimustes, kui konutagu toas. Küll mustaks saanud riidedki puhtaks saab.
Nädalale tervikuna tagasi vaadates sain liikuda veidi vähem kui eelmisel. Ent usutavasti ka mitte liiga vähe. Et paar-kolm päeva ulus vingelt vali tuul, siis kaks õhtut külastasin jooksuringi asemel spordihalli jõusaalinurka ning korra tegin lihtsalt jalutuskäigu lumes. Uuel nädalal püüan taas rohkem õues liikuda ja ka joosta.

Kommentaare ei ole: