pühapäev, 31. august 2014

September

Läheb viies aasta osalemaks selles kampaanias. Arvestades, et varasemad septembrid on õnnestunud nö vastu pidada ja et paar päeva tagasi täitus kuus kuud alkoholivabat elu, otsustasin endale uue väljakutse esitada. 
Kuu aega kohvi joomata. Jah, päriselt. Kes pole kohvisõber, võib ju arvata, et see on käkitegu. Musta, aromaatse joogi austajana arvan, et tegemist on keerukama väljakutsega kui kuu ilma alkoholita. Tõenäoliselt on olukordi, kus sulle kohvi pakutakse, ka kordades rohkem kui neid, kus sulle promille sisaldavat jooki pakutakse. Kui mitte, siis mõttekoht. :)

2 kommentaari:

LiisP I Cvr_2_Cvr ütles ...

Oi, tead ka millesse Sa end segad :D Ma ei suudaks p2eva alustada ilma kohvita... tegelt suudaks aga teised inimesed ei jaksaks minuga p2ev otsa j2nnata... Isegi mu h2rra kutsub mind n6iaks, kuniks kohvitassi k2tte saan... Samas! Kui 2ra harjud kohvita (ja suhkruta, kui seda yldse kasutad), siis on nagu tervislikum aga tead... kui siin elus enam midagi nautida ei saa, siis mis m6tge yldse elada? Aga 2ge ette v6tmine.. Mine tea, ehk peale septembrit enam ei joogi kohvi... like never ever?!

Hergo Tasuja ütles ...

Päris täpselt ei tea :)
Samas hommikuti ma väga kohvisõber ei olegi. Pigem juba lõuna ajal ja õhtul. Siis kui väsimus kontidesse pugema hakkab, siis pakub värskendava turgutuse.
Aga olen üsna kindel, et oktoobris tarbin jälle kohvi. Loodetavasti on see siis (vähemalt mõnda aega) veel parem.