laupäev, 3. mai 2014

Talgud

Tegime ära ehk Teeme Ära talgupäev edukalt möödas.

Ei saa öelda, et väga aktiivselt talge reklaaminud oleks. Sotsiaalmeediast lasin läbi, e-koolist ka. Õpilastele mainisin.
Aga seda enam on heameel, et eeldatava 10-15 inimese asemel jõudis oma panuse anda 30 osalejat. Ja et Tõnis kaasas nö spetsialistid konkreetsete tööde jaoks, veebis ja koolis info jagamise kaudu jõudsid kohale noored spordihuvilised, kellest nii mõnigi töökusega silma paistis, siis sai ettenähtud programm edukalt täidetud. Kiitus kõigile!

Pildiline ülevaade tehtust. Tõsi- mitte sugugi kõik ei jäänud kaadrisse. 18 pinki sai endale uued katted; takistusraja puust atraktsioonid sai puidukaitsevärviga üle tehtud; jalgpalliväravad valge värviga vööbatud; tenniseplats ja selle ümbrus pealekasvavast rohust-võsast puhastatud; väljakuteäärne puuderivi harvendatud; staadionimajas inventuur tehtud ja asjad korrapäraselt seatud; 10 kilo banaane ja 36 liitrit vett/kalja ära joodud-söödud.

Tahaks loota, et sellele järgnev tähendab spordikompleksile uut ajastut. Et sellele elu sisse saaks. Et mõne aasta pärast ei oleks taas vaja talgutöid organiseerida, sest mõni objekt on kinni kasvanud vms.

Kommentaare ei ole: