pühapäev, 5. mai 2013

Sport

1. mail Kärdla linna jooks. 4 km. Läksin suht soojenduseta peale. Et ei tahtnud stardikoridoris esirea koha pärast trügida, tuli esimesel paarisajal meetril kiiremaid liigutusi teha. Ei saanud ju liidreid liiga kaugele lasta.
Nii 1,5 km olime kolmekesi ees. Siis hakkas Masti Toomas eest libisema. Sain aru, et poleks pidanud tema algtempot vastu võtma. Minu mootor käivitub aeglaselt.
Siis jõudis meie duole järgi Sillamäelt tulnud jooksja, kes lõpuks ka teise koha võttis. Sellest võib juba järeldada, et ka tema läks mul eest ära. Ja ka kolmanda koha eest ei suutnud võidelda. Jalad olid lihtsalt kanged selleks.
Viimasel viiesajal tundsin, et nüüd võiks alles jooksma hakata, lasknuks teise ringi otsa veel :)  Kokkuvõttes siis aeg 16 min ja 4. koht.

Teisipäeva õhtul vaatasin sporti. Real vs Dortmund. Oli äge mäng. Löönuks esimese veerandtunniga ühe oma mitmest suurepärasest võimalusest ära, olnuks mängu lõpptulemus teine. Aga oleks ei maksa midagi. Igal juhul viimased minutid olid küll pinevad ja ajasid adrenaliini üles. Pärast olin mingi kella 2-3ni üleval ja vaatasin mõttetuid saateid TV-st, sest und lihtsalt ei tulnud.

Eile suutsime vutis silmad pähe saada ehk esimene võit tuli. Keilas Paldiski Majaka vastu. Suht rahulik algus, kus mõlemal oli selliseid poolvõimalusi. Siis saime justkui mängu enda kätte. Enne üht vastaste nurgalööki vaatan- nr 11 paneb lihtsalt lampi Tokele küünarnukiga. Juhtisin kohtuniku tähelepanu sellele, ent kuna ta seda ise ei näinud, jääb asi fikseerimata. Nurgalöök. Et olin "punasesse" aetud, klaarisin olukorra üsna vahvasti peaga ära. Järgmine situatsioon. Vastaste audivise. Katan nr 11. Andsin hoolega keha ja ehk astusin ka varba peale. Juba enne närviline kutt ei pidanud vastu ja virutas mulle jalaga. Punane. Ja üsna kohe peale seda saime teenitult ka juhtvärava. Hiljem veel kaks. Tegelikult oli võimalusi veelgi. Ja paremaid, kui neid, mis seisuks 2: ja 3: 0 tegid. Mängu lõpus oli tähelepanu hajunud, eks sellele aitasid kaasa ka väsinud jalad, ja vastane sai auvärava kirja. Aga võidupunktid siiski meile.

Kommentaare ei ole: