pühapäev, 10. veebruar 2013

Nädalalõpp

Peaksin vist tööandjalt lisatöötundide eest lisatasu küsima. Töökohal magamine vist loeb ka ? :)  Nädalavahetusel oli noorkotkaste ja kodutütarde spordilaager Emmastes ja loomulikult ööbisin oma klassis. Sisuliselt töölaua all :)
Õnneks öö väga pikk ei olnud, ca 3,5 tundi uneaega. Mitte, et tegelikult suurt vajadust olnuks. Et kaasasime vanemad noored laagrisse nooremate tegelema, nö juhiabiks, siis oli olukord kenasti kontrolli all. Nii päeval kui öösel.
Hommikused tegevuspunktid tööle sätitud, suundusin kohtunikukoolitusele. Õnneks polnud vaja kaugele minna. Jalgpall on taaskord näide, et Hiiumaal saab ühiselt mingit asja ajad, kaasates pea kogu saart. Meil on Kärdla Linnameeskond, kes mängib linnastaadionil on liigamänge. Trenni teeme Viskoosas, koolitused on läbi viidud Emmastes.
Igal juhul õnnestus ühe päevaga 10-kordistada saare vutikohtunike hulk. Kui enne oli siin 1 litsentsiga kohtunik, siis nüüd lisandus kümme veel. Meeldetuletuseks- jaanuari alguses sai 13 hiidlast endale treeneripaberid.
Tore, et Jalgpalli Liit hiidlastele ise külla sõidab. Uno Tutk oli ka muhe vend, kes tegi asja üpris hästi selgeks.
Allpool pildil on näha Tutki mulle kohtunikuvormi üle andmas. Egas midagi, nüüd on selge, et suvel ootavad liigamängud, mida vilistada. Eesmärk lähiaastateks: 150 kohtumist, et järgmisele tasemele tõusta :)

(Pilt: Georg Linkov)

Kommentaare ei ole: