reede, 16. märts 2012

Tarbijakaitse

Järjekordne tõestus, et eestlased on andekad. Delfi vahendas Tarbijakaitseametile viimaste aastate jooksul saadetud kummalisi kaebuseid.
* Helistas vanem meesterahvas Tartust ning küsis, et kas tarbijakaitseamet saab mingi paragrahvi järgi käskida, et müüjad poes oleksid meeldivad naisterahvad kes on ilusad, puhtad, lõhnavad ja naeratavad, mitte aga ajamata habemega, räpased ja haisvad meesterahvad.
* Helistas pahane meesterahvas, kelle väitel peaks tarbijakaitseamet tõsiselt kontrollima Eestis müüdavate viinade kvaliteeti, kuna mõnel õhtul jääb viina juues kohe purju aga mõnikord ei hakka üldse pähegi. Mees tahtis teada, kas sellise viina eest saaks kompensatsiooni, mis pähe ei hakka?
*
Tarbijad sõlmisid reisikorraldajaga pakettreisilepingu ning vastavalt reklaamile oli neil ootus, et mererand asub hotellist 300 meetri kaugusel. Tarbijatel tekkis kahtlus, et reisikorraldaja on vahemaa mõõtmisel eksinud ja nad asusid üheskoos vahemaad üle mõõtma. Mõõtmisi teostasid nad kahemeetrise mõõdulindiga. Selgus, et mererand asuski veidi kaugemal - 418 meetrit hotellist.
Nüüd oli nad pettunud, sest mõõtmine oli raske ja võttis terve päeva. No tere mõistus :)

Kommentaare ei ole: