reede, 23. september 2011

Nädal

Kolmapäev oli taaskord lõõgastav ja värskendav tööpäev. Koolinoorte kergejõustiku MV. Ehk terve päev Kärdla staadionil.
Võistlused algasid kohe positiivselt. Pendel- ja tavalises teatejooksus 3 kulda ja 1 hõbe meie koolile. Nelja stardiga! Hiljem lisandus mitmevõistluses veel 7 medalit. Tublid. Ja üsna meeldiv oli seda pealt vaadata.
Eriti kui arvestada, missugust poleemikat need võistlused koolis tekitasid. Mõni arvab, et koolist puudumine on katastroof. Tõsi, õppimine on koolis nr 1. Aga haridust ei saa ainult koolipingis. Leian, just vastupidiselt, et mida rohkem koolipingi tagant väljas käiakse, seda rohkem omandatakse.

Homme Sõru sügislaadal. Kutsuti. Ja lubasin end abiks. Päevajuhiks või nii. Eks hommikul selgub, mida täpsemalt tegema pean :)
Õhtupoolikul külaseltsiga Mihklipäeva tähistamine. Ja päris õhtul üks põnev koosolek. Tahaks loota, et see teeb asjad selgeks, et mingi seisukoht (veel parem- otsus) võetaks vastu. Ei viitsi enam seda mängu mängida.

Täna lõuna ajal paistis sügiseselt soe päike. Läksin oma rattaringi tegema. Vaatasin veel, et kummalt poolt see tuul puhub, et kas suundun algul Kärdla või Hellamaa suunas. Valisin vastutuult sõitmise ja väntasin Heltermaale. Ja arvake, kas sel ajal, kui otsa ringi pöörasin, puhus tuul taaskord (ja poole tugevamalt) vastu?

Kommentaare ei ole: