reede, 22. juuli 2011

Pühalepa vallajuhid- 10 punkti. Taaskord!

Jälle suudavad Pühalepa vallajuhid üllatada. Olin kaks päeva mandril ja ei teadnudki, mis täpselt Hiiu Lehes ilmub seekord.
Seda suurem oli üllatus täna toimetuses trükisooja lehte avades.

Antti Leigri kutsus oma endisele õpetajale ja praegusele kolleegile Tiit Madalveele politsei kaela ning süüdistas teda kooli spordiplatsi rüüstamises.
Lugu ise lihtne. Madalvee küsis Leigrilt rööbaspuid. Vanad metalltorud, millest kunagi sõjaliste harjutuste tarbeks rada maha pandud. Ja justnimelt Madalvee enda juhtimisel!
Antti ei vastanud ei ega jaa ning Madalvee luges seda nõusolekuks. Lisaks andis Hiiumaa Ametikooli (rööbaspuude omaniku- Suuremõisa tehnikumi järglane) direktor Ülo Kikas loa.
Aga või Leigrile see korda läks. Tema kutsus ikka politsei välja. Ja nagu Kärdla konstaablijaoskonna piirkonnavanem Avo Kail selgitas, oli tegemist põhjuseta väljakutsega, mille kulu tuleks kutsujalt sisse nõuda.
Madalvee arvates on see kättemaks, sest ta julges talvel nõuda spordisaali temperatuuri tõstmist. Seal oli 11-12 kraadi sooja. Kusjuures lapsed-noored tegid seal sporti! Kulus 3 kuud, jah 3 kuud!, enne kui midagi muudeti.

Mina ootaks küll Anttilt avalikku vabandust. Häbematu käitumine kohaliku elu jaoks nii palju ära teinud mehe kallal. Häbi sul olgu!

Kommentaare ei ole: