esmaspäev, 16. mai 2011

Päike

Mõnus ja hiliskevadiselt soe on. See nädal lubab küll vihmasemat-jahedamat ilma, aga see ei suuda üldpilti ära rikkuda.
Seitsmendal tegime Tubala külas korralikud talgud. Lõke, kus sodi ja oksad ära põletasime, oli nagu korralikul jaanitulel. Tore oli näha, kuidas pea pool küla ühise eesmärgi nimel vaeva näeb. Sai ka otsutatud, et teeme jaanipäevaks lõkkeplatsile külakiige. Loodan, et eesmärk saab täidetud.
Pühapäev oli emadepäev. Ennelõunat käisime seltskonnaga veel Hiiumaal eri kiikesid uurimas, et otsustada, milline Tubalale rajatav olema saab. Siis külastasin vanemaid. Kink üle ja kõht täis :) Hiljem viisin veel vanaemale kingituse. Sõites viisin kohale. Jalgratta. Tundus, et talle meeldis. Loodan siiralt, et see nii on.
Siis Euroopa päev. Kahjuks ei jõudnud seda nii suurelt korraldada kui plaanisin. Juba järgmisel päeval oli spordipäev. Tundub, et läks korda. Ilm oli ilus ja suurem osa õpilastest oli koolis ja andis endast parima. Sain mingid auhinnad ka hangitud, mida homme kokkuvõtteid tehes jagada.
Õhtul veel Kaitseliidu koosolekule. Ja kolmapäev lendas ka käest.
Neljapäeval olin esimese tunni ajal sunnitud korraks oluliselt häält tõstma oma klassi peale. Vahel lipsab selline hetk sisse, kus ei suuda täielikult rahulikuks jääda.... Igal juhul pärast sain teada, et see oli üle koridori asuvasse eesti keele klassi väga hästi kuulda olnud :) Ega tegelikult ei kujutagi ette mis mulje oma korrusekaaslastest kolleegidele olen jätnud :D
Õhtul siis põnev külakoosolek. Vähemalt inimesed said end tühjaks rääkida. Ja lõpuks jõudsime ikka lahenduseni ka. Hea, et ka vallavanem oli kohale tulnud. Samas oleks samal ajal tahtnud olla Emmastes hoolekogu koosolekul, kus kooli tulevikku arutati. Ja täpselt samal ajal oli ka jalkatrenn...
Reede kulus puhkamiseks.

Ja pool suve on ka juba kinni planeeritud. Täna loobusin ühest pakutud lühiajalisest tööst. No lihtsalt ei jõua. Ja miks ma end ikkagi äraütlemise pärast kehvasti tunnen? Tahaks ju abiks olla, aga ei saa, ütlevad reaalsustaju ja kaine mõistus.

Kommentaare ei ole: