teisipäev, 22. veebruar 2011

Tänan, Tarmo

Leidsin täna postkastist klantspaberil (võinuks siis vähemalt keskkonnasõbralik paber olla, sest niikuinii keegi seda seinale ei pane. Kuigi kes teab, ehk on ka selliseid? Igal juhul enamik viskab selle ikka ahju, ma usun) kirja/reklaami Männijuurikalt.
Mida küll Hiiumaa ilma sinuta teeks, Tarmo.
Kirjutad nii kenasti, et just tänu sinule saame Heltermaa ja Rohuküla sadamates tasuta parkida. Sinu töökad käed tagavad Käina päästedepoos töö. Ainult sina olid see, kes märkas II Maailmasõjas langenud hiidlaste mälestusmärgi jaoks riigilt raha küsida. Keegi teine ei tulnud selle peale. Sina päästsid ürituse. Viimasena tahad röövida au Hiiumaa haiglale tomograafi hankimise kampaania algatajatelt-korraldajatelt.
Miks sa ei kirjuta neist vahvatest tegudest, mis sa veel ära tegid? Allikaitseseadus, millest palju räägitud- kas see pole ka mitte Reformierakonna algatatud? Miks sa ei kirjuta, et suutsid peaaegu kogu kuluhüvitiste summa ära kulutada (kuigi kehva matemaatikaoskuse tõttu jäi mõnisada krooni riigile alles)? Miks me ei saa lugeda, mis oli sinu hind mille eest parteivahetuse ette võtsid? Vot see oleks huvitav lugemine.
Minu häält sa igal juhul ei saa.

Kommentaare ei ole: