pühapäev, 4. aprill 2010

Sport

Sel nädalal peeti Meistrite Liiga veerandfinaale. Kaheksa parema hulgas on kolm klubi, keda ma kõige vähem sallin. Kui oled kellegi poolt, siis pead ju kellegi vastu ka olema. Kolmest üks kukub kindlasti välja, sest nad on omavahel vastakuti- ManU ja Bayern. Barca loodetavasti libastub samuti.
Allesjäänud satsidest loodan eelkõige Lyonile pöialt. Pildil Lyoni kasuks kaks kolli löönud Lisandro, kel väga omapärane tähistamisviis skoori tegemise järgselt. Loodetavasti suudab ka Arsenal edasi pääseda, kuigi neil läheb koduse 2:2 viigi pealt võõrsil raskeks. Inter on tõenäoliselt nelja hulgas. Bayern küll võitis 2:1, ent võõrsil mängides ei saa nad kindlad olla. Vähemalt on tuleva nädala teisi- ja kolmapäeva õhtul põnevaid vutilahinguid võimalik vaadata.

Täna sõideti F1 selle hooaja kolmas etapp- Malaisia GP. Võrreldes hooaja esimese võidukihutamisega oli pilt hoopis teine. Põnevust jagus piisavalt. Loomulikult aitas sellele kaasa ka Ferrari ja McLareni ebaõnnestunud kvalifikatsioon. Ja kui eelmise aastaga kõrvutada, siis on punktitabeli seis hoopis põnevam- seitse meest mahub üheksa punkti sisse! Ehk see aasta saab Massa oma teenitud tiitlivõidu. Igatahes on, mida pühapäevadelt oodata :)

Kommentaare ei ole: