esmaspäev, 18. mai 2009

Suvi, oota, ma kohe tulen

11 päeva reservini. Oi, kui hea seda kirjutada on =) Mitte, et ajateenistus oleks liiga raske või ülimalt vastumeelne olnud. Aga iseenda peremees on ikka parem olla.

Nädalavahetus oli seiklusrikas... Oleksin võinud korralikum olla, ent õnneks on ainult üks asi, mille üle ma uhke ei ole. Sellest siinkohal ei räägi. Samas sai nalja päris kõvasti. Reedel saime 15 paiku väeosast tulema. Õhtul oli plaanis võtta paar õlut ja koju. Aga jah... saatus ei näinud seda ette. Hommik saabus Heltermaal. Et mul oli kavas rooli istuda, alustasin suurejoonelist operatsiooni "Vesi". Päris mitu liitrit mahtus vatsa. Ja siis keset päeva võeti mult auto ära. See muutis veidi päeva edasist kulgu. Kuid õhtu oli meeldejääv. Ei hakka seda siin lahkama. Pühapäeval hommik oli samuti täis nalja. Näiteks naabrimees teatas, et teda põhimõtteliselt vägistati öösel. Jah, ka naised saavad mehi sedasi ära kasutada :D

4 kommentaari:

Elis ütles ...

:D HUUMOR!

Hergo Tasuja ütles ...

täpselt! :P

K. ütles ...

Venemaa seadusandluses peaks endiselt sees olema kala, et vägistaja saab olla ainult meesoost - seda, kuidas niisugune pisiasi läbi läks, ma kahjuks öelda ei oska. Pealegi, kuidas sa ikka mees vägistad, kui nad kuradid kipuvad seksi järele kibelema ja seda 99.9% varjamatult kuidagi ikkagi nautima!?

Hergo Tasuja ütles ...

Venemaal on kõik võimalik :P

Aga usu, ka meest saab vägistada.