pühapäev, 12. aprill 2009

Naised

Psühholoogid tõestasid seda, mida automüüjad on põlvkond põlvkonna järel kiitnud: et naise tähelepanu köitmise võti on auto, millega mees sõidab.

Daily Telegraphi andmeil näidati katsealustele naistele vanuses 21-40 eluaastat fotosid ühest ja samast mehest, kes kord istus uhke hõbedase Bentley Continentali, kord äratrööbatud Ford Fiesta roolis. Naised eelistasid iga kell Bentleys istujat!

Uurimist juhtinud dr. Michael Dunn Walesi ülikooli instituudist kinnitab, et katse põhjal hindavad naised meest kõrgemalt, "kui ta on pigem peene auto kui mingi vana panni roolis".

Dunni uurimistulemused kinnitasid stereotüüpi, et naised hindavad meest tema rikkuse ja staatuse järgi.

14 kommentaari:

Lemmi ütles ...

Uurimist juhtinud dr. Michael Dunn Walesi ülikooli instituudist kinnitab, et katse põhjal hindavad mehed naist kõrgemalt, "kui ta on pigem hoolitsetud, hästi riietatud ja maniküüritud kui mingis vanas kodukitlis".

M.O.T.T. : )))

Hergo Tasuja ütles ...

Mina arvan, et mehi huvitab siiski eelkõige sisu.

Kessu. ütles ...

Nii see uuring kui ka sinu arvamus on jube üldistavad. Ma siiski arvan, et on ka ehk mõni naine, keda huvitab siiski meeste sisu ja on ka mõni mees, keda huvitab siiski ainult naiste välimus ja rinnakorvi suurus.

Kessu. ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Kessu. ütles ...

Kui Sul juhtuks nii: Tutvud internetis naisega. Tundub huvitav, tore, lõbus, hooliv, heasüdamlik jne. ehk siis väga hea sisuga. Pilte tema kohta ei ole. Hiljem teete pimekohtingu. Ta ootab Sind kohvikus ja ta on kaasa võtnud punase vihmavarju, et Sa ta ära tunneks. Aga seal kohvikus on kaks punase vihmavarjuga naist. Üka neist pole siiski just kõige atraktiivsem. Teine see-eest väga ilus. Kumma naise juurde Sa esimesena läheksid?:D

Kessu. ütles ...

Vot, kus mul tuli alles mõtteid selle teemaga:D

Hergo Tasuja ütles ...

See teema on sul mõtte jooksma pannud küll jah :D

Hergo Tasuja ütles ...

"Nii see uuring kui ka sinu arvamus on jube üldistavad." - ma tean ja tegelikult ma ise ei kujunda oma arvamust stereotüüpidest lähtuvalt.

Hergo Tasuja ütles ...

Aga küsimusele vastates, ma kardan, et ei läheks kummagi juurde. Tõenäoliselt küsiksin valjult üle kohviku: "Kas keegi saaks mulle punast vihmavarju laenata?"

Kessu. ütles ...

Ja siis vaatad kumb Su poole tormab?:D

Hergo Tasuja ütles ...

Reaktsiooni järgi peaks õige neiu eristama küll jah :D

Kessu. ütles ...

No see on ka võimalus.Aga kui Sa siiski peaks ise minema küsima? Lähed selle juurde, kes lähemal on?:D

Hergo Tasuja ütles ...

See on ka ju võimalus :D
Kuigi siin on lihtne analüüsida, hetkeemotsiooni ajel tegutseda on midagi muud...

Kessu. ütles ...

On.See on midagi väga erinevat.