teisipäev, 17. juuni 2008

Sajab

Hiiumaal sai 2 kuud jutti kuiva ilma nautida. Ok, eelmine nädal oli juba liiga kuiv, et seda nautida. Nüüd siis sajab. Ja nagu tavaks- kui sajab, siis ikka täiega. Võib-olla lausa nädala lõpuni välja? Igaljuhul lõi eile välku ka, vahva!

Tänasega on täpselt 2 nädalat jäänud ajateenistuseni. Olen juunis hästi aktiivne üritanud olla. Enam-vähem on ka õnnestunud. Kuigi kevadel oli kindel plaan kõik jalka EM-i mängud ära vaadata, siis päris nii ei ole see läinud. On kõiksugu asju vahele tulnud :P Huvitavamad/olulisemad olen siiski otse ära vaadanud ja play-off faasis kavatsen seda ka teha. Aga üldiselt pean ETV-d tänama, et järgmise päeva hommikul mängu kokkuvõtet näidatakse.

Kuigi suuri üllatusi pole EM pakkunud (Itaalia ja Prantsusmaa nadi algus ehk, aga täna on neil võimalik end rehabiliteerida), on mängud olnud vaatemängulised, kaasahaaravad ning pakkunud närvikõdi. Esimesed veerandfinalistid on selgunud ning homme saavad ka viimased paika. Ennustan poolfinaali esimeselt tabelipoolelt Portugali ja Horvaatiat, kellest viimast loodan ka otsustavas kohtumises mängimas näha. Teisel tabelipoolel pole kõik veel klaar, kuid tundub, et poolfinaalis võiksid kohtuda Holland ja Hispaania. Ei oleks kurb, kui Holland võidaks, kuid sisimas tahaksin finaalis näha Hispaaniat.

Ja midagi põnevat: kosmoselaev Discovery astronaudid märkasid reedel kosmosemasina taga hõljumas tundmatut objekti. UFO-d on tagasi?

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ufod tulid ka jalkat vaatama :D

Hergo Tasuja ütles ...

Et ma ise selle peale ei tulnud. Pagan.