reede, 23. mai 2008

Jõudu kommunistidele


Arheoloog Indiana Jonesi seiklustest kõnelev uus film vihastas Venemaa kommuniste. Nende sõnul on see film räige nõukogudevastane propaganda, kirjutab Hollywood Reporter. Eile Venemaal esilinastunud film väänab kommunistide arvates ajalugu.

«Mind vihastab kõige rohkem see, et me võitsime koos ameeriklastega Hitlerit ja tundsime kaasa, kui Osama Bin Ladeni juhitav Al-Qaeda neid 11. septembril 2001 ründas. Kuid nüüd hirmutavad ameeriklased lapsi kommunistidega. Need inimesed vist ei tunne isegi häbi selle pärast,» sõnas Peterburis tegutsev kommunist Viktor Perov. Ta lisas, et Harrison Ford ja Cate Blanchett on teise kategooria näitlejad, kes on tegelikult CIA teenistuses.

Venemaa kommunistid süüdistavad Hollywoodi ka selles, et noorema põlvkonna venelased ei taha nende ridadesse astuda ega nende ideedest midagi kuulda. «Pärast Nõukogude Liidu kadumist sündinud põlvkonnad elavad Hollywoodi ihaluses. Teismelised lähevad kinno ja arvavad, et selline asi juhtuski 1957. aastal, nagu selles filmis kirjeldatakse,» sõnas kommunist Sergei Malinkovitš.

Kurb on Venemaa kommunistide elu... Loodan, et õiglus võidab. Usun, et kommunistid on rahul, kui Indiana Jonesi uus film keelatakse ning peaosalised ja filmi autorid põletatakse karistuseks Punasel väljakul puuriidal ära.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

:D